Myssjö gård
Hitta hit

HITTA TILL MYSSJÖ GÅRD

Myssjö gård ligger på ön Myssjö mellan Nykvarn, Södertälje och Gnesta i Stockholms län och är den enda fastigheten på Myssjö.
Gården ligger 100 meter från fastlandet och du tar dig över med båt eller flotte till ön under sommaren eller går över isen

under kallaste vinterhalvåret. 

HÄR ÄR VI

Ön Myssjö, där vi befinner oss är den näst största ön i sjön Yngern och ligger inbäddad i ett skogslandskap med liten bebyggelse. Vi rekommenderar dig att använda Google maps för vägbeskrivning, då andra appar visat felaktig väg hit. 


Vår adress är: Sjunda 80,646 93 GnestaVandra hit
Sörmlandsledens Etapp 13 ligger i anslutning till Myssjö gård. Åk kommunlat från Stockholm till Mölnbo, Järna eller Gnesta. Vandra på Sörmlandsleden och övernatta hos oss på Myssjö. Vandra en längre etapp till Nykvarns centrum och ta fjärrtåget tillbaka till Stockholm. Alternativt vandra tillbaka till Mölnbo, Järna eller Gnesta eller förboka en Sverigetaxi som kör till Mölnbo eller Gnesta för cirka 500 kronor.

Läs mer:
Etapperna på Sörmlandsledens hemsidaMed bil

Det tar ca 50 minuter att ta sig med bil från Stockholm central.

Sväng in från Gnestavägen vid hänvisningsskylten till Stora Envättens naturreservat. Efter cirka 200 meter finns en väg till höger med bom. Koden till bommen får du efter att du bokat.  Följ  hänvisningsskyltarna till Myssjö gård. Det finns en skyltad parkeringsyta i anslutning till upphämtningsplasen på fastlandssidan. Du ser gården på andra sidan vattnet, cirka 100 meter från fastlandssidan. Tuta, ring eller hojta till när ni i framme så kommer vi och hämtar upp er med vår flotte.Kollektivtrafik

Tyvärr så finns i dagsläget ingen kolletivtrafik i närheten. Samåk gärna om ni är ett större sällskap.