Myssjö gård
Glamping i safaritält

GLAMPING I SAFARITÄLT

Ta med din partner, familjen, vännerna och hunden och upplev naturen på ett lyxigt bekvämt sätt. Här är det nästan som hemma fast ute i naturen. Kanske hör du ugglan hoa eller vargen yla långt därborta på natten?
På morgonen
vaknar du upp till fåglarnas kvittrande och humlornas surrande. Sjöutsikt utlovas.


FÖR DIG SOM ÄR GLAMPER - ÖVERNATTA I LYXIGT SAFARITÄLT

Vårt safaritält är med sina 40 kvadratmeter som en hel lägenhet med matsalsplats, kök och två sovrum. Det här är ett bra alternativ för dig som vill vistas ute i naturen men ändå bo bekvämt i riktiga sängar. Safaritältet rymmer ett sällskap på 1-4 personer. Vi kan erbjuda en extra sängplats på golvet om det skulle önskas. Sängarna är bäddade med manglade lakan när ni anländer. 

Safaritältets kök har egen kyl och fyra kokplattor. Här finns även glas, bestick porslin samt all köksutrustning du kan tänka dig. Om något saknas finns det säkert att låna från det gemensamma köket nere i Magasinet.

safaritältets veranda
dubbelsäng i safaritält
enkelsängar i safaritält
matplats i safaritält
Lysande veranda
dopp i sjön
gårdens bastu
mys på¨flotte

Tältets fönster består av ett lager myggnät och ett lager skyddsplast som kan rullas upp separat och rullas ner så att det blir mörkt eller svalare i tältet. Tältet står på en trätrall som är täckt med en heltäckningsmatta som är snäll mot fötterna och skyddar mot kyla. Skulle det bli en kylig natt så finns en gasolvärmare som värmer upp tältet. Utanför tältet finns även en egen veranda med utomhusmöbler.

Hundar är välkomna att sova över i tältet men inte i sängarna. Viktigt att hunden är kopplad om vi är flera här på ön.

Hundavgift, extra sovplats, frukostbuffé samt måltidspaket kan köpas som tillval vid bokning. Sängkläder och badhanddukar ingår och vi städar när ni har åkt.


Ta med dig:

Kläder efter väder, badkläder och lämpliga uteskor.
Det är bra att ta med sig ficklampa samt underställ att sova i, utifall det blir en kylig natt.